Digitointi 2018-07-26T13:45:03+00:00

Suunnitteluun pohjaksi tai arkistointiin avuksi

Kuva-/asiakirjaskannaus – digitointi

Skannaustyöt värillisinä tai mustavalkoisina asiakirja-arkistoista suurkuviin.

Suurkuvaskannauksessa maximi skannausleveys on 914mm ja pituutta voi olla jopa 15m. Originaalin paksuus max. 16mm

Skannatessa alkuperäiset dokumentit voivat olla  paperi-, kuultopaperi- tai muovioriginaaleja. Skannattavat dogumentit voivat olla melko huonokuntoisiakin. Ennen skannausta repeytyneet alkuperäiset teipataan ja tarvittaessa vielä suojataan muovilla.

Kuvat skannataan tiedostoiksi 1:1 koossa alkuperäisen piirustuksen suhteen ja tallennetaan lukusuuntaisina. Tarvittaessa kuvan mittakaavaa tai kokoa voidaan myös muuttaa.

Valittavana tallennusformaatteina PDF tai TIFF sekä A3-kokoon saakka myös JPG. Rakennuspiirustuksissa oletus tarkkuus on 300 dpi, kuvien skannauksessa 600dpi, jotta tiedostokoot pysyvät maltillisina.

Tiedostot nimetään asiakkaan toiveiden mukaan. Skannatut tiedostot toimitetaan asiakkaalle joko sähköpostilla tai siirrettävällä tallennusmedialla.

Arkistojen ja asiakirjojen skannaus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan.  Skannattuihin tiedostoihin saadaan tarpeiden mukaiset hakutunnisteet. Skannauksen jälkeen asiakirjat voidaan hävittää tietoturvallisesti asiakkaan puolesta.

Onpa tarpeesi yhden kuvan sähköiseen muotoon saattaminen tai koko arkiston skannaus olet tervetullut palveltavaksi.

Isommissa määrissä räätälöimme digitoinnin palvelupaketin asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

 

 

Tutustu myös asuntojen ja liiketilojen
vuokraus- ja välityspalveluumme

Palokunnankatu 6, HML
0400 517521
Susanna Lohjelm